Mit mål er, at skabe et hudplejeatelier med fokus på kvalitet, effektivitet og personlighed – Sara Lorentsen

OM SARA LORENTSEN

 

Sara Lorentsen har rejst verden rundt, som international kosmetolog og behandlet prominente private og trænet kosmetologer i sine egne signaturbehandlinger i Pisa, Italien og London.

Karrieren begyndte da hun efter sin CIDESCO uddannelse blev udtaget til at arbejde på tre af de mest luksuriøse 6-stjernede yacht skibe – Seabourn Legend, Silversea Cloud og Seabourn Sojourn.

Derefter flyttede hun til London, hvor hun forsatte som Senior Beauty Therapist i en high-end beauty salon i Knightsbridge. I 2015 tog hun tilbage til det jyske, men forsatte samarbejdet i beauty salonen i Knightsbridge.

I dag har Sara åbnet sit eget hudplejeatelier i Vejle, hvor hun udfører sine signaturbehandlinger med det anerkendte sydafrikanske mærke, Environ. Derudover arbejder hun som konsulent for mbh Derma Supply, hvor hun vejleder og rådgiver Environ forhandlere.


Sara Lorentsen vandt ‘Årets Skønhedsbehandling’ til Danish Beauty Award 2018
med Vita EssentiA + Ansigtsbehandlingen

Environ Skin Care

 

Environ® Skin Care er en sydafrikansk hudplejeserie, udviklet af Dr. Desmond Fernandes, pioner indenfor videnskabelig hudpleje, A-vitamin step-up systemer og skin needling.

Environ® Skin Care er en hudplejeserie med både forbruger- og professionelle produkter. Alle baseret på Dr. Fernandes forskning samt udvikling i indhold og brug af bl.a. antioxidanter og højtkoncentreret A & C- vitamin. Unikke kombinationer af aktive ingredienser, som beskytter huden mod udefrakommende faktorer og bekæmper tegn på ældning.

Derudover markedsfører Environ® Skin Care kosmetiske rollere/skin needling til både hjemme- og professionelt brug.

 

Environ® Skin Care har været på markedet i over 25 år og forhandles med succes i 70 lande, inklusive Danmark.

 

Pioner

 

| Dr. Des Fernandes, der af Insignia anerkendes som en af verdens ti bedste kirurger indenfor kosmetisk, plastik- og rekonstruktionskirurgi, var den første medicinske ekspert, der introducerede A-vitamin og antioxidanter i effektive doser i sin første kosmetiske hudplejeserie.

 

Ingredienser

 

| Er testet og stemplet fra Vitamininstituttet i Lausanne, hvilket sikre den allerhøjeste kvalitet af aktive vitaminer i et produkt.

 

| Produkterne er hypo allergene og indeholder ikke farvestoffer.

 

| Konserverings- og duftstoffer anvendes kun, hvis absolut nødvendigt.

 

| Alle produkter i Environs hudplejeserie testes kun af frivillige forsøgspersoner.

 

| Produkterne er ikke testet på dyr.

 

| Følger ikke markedstrends og holder sig til videnskabelige beviste fakta.

 

| Indeholder den højeste mulige dosis, som tillades til brug i kosmetikbranchen.

 

Emballage

| Den lufttætte pumpe sikre, at der ikke kommer luft, lys eller bakterier ind til produktets indhold

|